Olívia konyhabútor 200 cm

Olívia konyhabútor 200 cm
Olívia konyhabútor 200 cm
Olívia konyhabútor 200 cm
Olívia konyhabútor 200 cm
Szállítási nap

Mennyi időn belül kerül számodra legyártásra, és az otthonodba a rendeléstől számítva.

Rendelhető, várható szállítási idő 4-6 hét
Szállítási díj

Több bútor megrendelése esetén egyedi szállítási díjat adunk, kérjük egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal chaten, vagy telefonon.

14 000 Ft
Szín
Nero, Bianco
Választható munkalapok
229 200 Ft

Az Olívia konyhabútor letisztult stílusú és rendkívül modern elrendezésű, mely tökéletes választás, ha imád a konyhában tevékenykedni. Széles fiókokkal és tágas tároló helyekkel készül, melyben összes konyhai eszközét kényelmesen tudja rendszerezni. A felső elemben lévő keretes üvegajtók savmart biztonsági üvegbetéttel és beépített LED-világítással készül, mely dekoratívvá teszi ezt a minőségi bútort. A maggaság + 55cm térközzel van megadva az alsó és felső elem között. Pontos méretek a képen láthatóak.

Részletek

Szín:

  • Korpusz szín: Bianco; Front szín: Néró / Bianco


Korpuszának főbb jellemzői:

18 mm-es laminált faforgácslap, 0,4 mm-es ABS-el élzárva, süllyesztett fejű forgácslapcsavarral összeszerelve. A hátfal 3 mm-es fehér HDF lemez, tűzőkapoccsal rögzítve. A fiókok fehér kávával és teljes kihúzású fiókcsúszóval szereltek. A felső fiókhoz evőeszköztartót adunk. A polcok fém polctartókkal rögzítettek. Az üveges elem 8 mm-es üvegpolcai leddel megvilágítottak. 28 mm-es, ABS-el élzárt, darabolt, elemenként rászerelt munkalappal, 1 mélytálas csepegtetős, teletetős rozsdamentes mosogatótálcával.


Frontjának főbb jellemzői:

18 mm-es laminált faforgácslap, 0,4 mm-es ABS élzárással. Kétféle színből összeállítva, kivető pánttal, és fém fogantyúval. A keretes üveges ajtó, savmart hatású üveggel készül.

Extra tartozékok – alapáron:

 

  • evőeszköztartó
  • teljes kihúzású fiókvasalat, (30 kg teherbírás)
  • 28 mm vastag munkalap
  • LED-világítás
  • 8 mm-es üvegpolcok
Adatok
Mélység
60 cm
Magasság
210 cm
Szélesség
200 cm
Cikkszám
DVSZ-2670