Flóra konyhabútor 200 cm

Flóra konyhabútor 200 cm
Flóra konyhabútor 200 cm
Flóra konyhabútor 200 cm
Flóra konyhabútor 200 cm
Szállítási nap

Mennyi időn belül kerül számodra legyártásra, és az otthonodba a rendeléstől számítva.

Rendelhető, várható szállítási idő 4-6 hét
Szállítási díj

Több bútor megrendelése esetén egyedi szállítási díjat adunk, kérjük egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal chaten, vagy telefonon.

10 000 Ft
Szín választás
Sanatana - Canterbury
Szín
Santana, Canterbury
128 500 Ft

A Flóra konyhabútor letisztult stílusú és rendkívül modern elrendezésű, mely tökéletes választás, ha imád a konyhában tevékenykedni. Széles fiókokkal és tágas tároló helyekkel készül, melyben összes konyhai eszközét kényelmesen tudja rendszerezni. A felső elem keretes, víztiszta float üvegajtóval készül, mely dekoratívvá teszi ezt a minőségi bútort. A maggaság + 55cm térközzel van megadva az alsó és felső elem között. Pontos méretek a képen láthatóak.

Részletek

Fix variációk korpusz – front:

  • Canterbury tölgy - Santana tölgy/ canterbury tölgy


Korpuszának főbb jellemzői:

18 mm-es laminált faforgácslap, 0,4 mm-es ABS-el élzárva, süllyesztett fejű forgácslapcsavarral összeszerelve. A hátfal 3 mm-es fehér HDF lemez, tűzőkapoccsal rögzítve. A fiókok fehér kávával és teljes kihúzású fiókcsúszóval szereltek. A felső fiókhoz evőeszköztartót adunk. A polcok fém polctartókkal rögzítettek. A felnyíló ajtók gázteleszkópos felnyíló vasalattal szereltek. A fém lábak 10 cm-esek, állíthatóak és króm színűek. 28 mm-es, ABS-el élzárt, darabolt, elemenként rászerelt munkalappal, 2 mélytálas teletetős mosogatótálcával.


Frontjának főbb jellemzői:

18 mm-es laminált faforgácslap, élfóliával zárva, kivető pánttal és fém rúdfogantyúval szerelve. Az üvegajtó kerete fehér színű, kasírozott faforgácslap, savmart biztonsági üvegbetéttel készül.

Extra tartozékok – alapáron:

 

  • evőeszköztartó
  • teljes kihúzású fiókvasalat, (30 kg teherbírás)
  • 28 mm vastag munkalap
  • LED-világítás a savmart üvegek mögött
  • biztonsági üveg
  • állítható króm fém lábak
Adatok
Mélység
60 cm
Magasság
200,8 cm
Szélesség
200 cm
Cikkszám
DVSZ-2697