BLOG

Biztonság mindenekelőtt – számunkra Te vagy a legfontosabb!

BV Admin
2020.03.20 08:53

A koronavírus okozta COVID-19 járvány időszaka alatt az online vásárlás és a házhozszállítás a legbiztonságosabb vásárlási mód annak tekintetében, hogy biztosan megőrizzük egészségünket.

Ennek tekintetében cégünk, a butorokvilaga.hu futárjai minden nap rendszeresen elvégzik az általunk bevezetett óvintézkedéseket a Ti és a saját egészségük megőrzésének érdekében. Ezen felül szigorúbb biztonsági követelmények mellett szállítunk, mely a csomagküldés szennyeződését hivatott a lehető legkevesebbre csökkenteni.

A következő óvintézkedéseket vezettük be:

  • Minden futár megkapta a megfelelő fertőtlenítő eszközöket. Amennyiben van lehetőség, kérjük az árut nyílt terepen fogadják, az ajtó előtt vagy az udvaron, hogy ezáltal is csökkentsük minimálisra a fizikai kontaktusok számát.
  • A futárok saját kezüket naponta többször is fertőtlenítik, továbbá munkaállomásuk tisztán tartását a kézbesítések előtt és után egyaránt elvégzik.
  • Amennyiben van lehetőséged, fizess kérlek átutalással. Sokkal gyorsabb, praktikusabb és ezekben a nehéz időkben biztonságosabb is, mint a készpénzes fizetés.
  • A személyes áruátvételt nem korlátoztuk, viszont amennyiben lehetősége van rá, kérjük válassza a házhozszállítást.

Amennyiben szeretnéd velünk felvenni a kapcsolatot, kérjük elsősorban telefonon, Facebook üzenetben vagy e-mailben tedd azt. Ügyfélszolgálatunk zavartalan működéséről igyekszünk naprakészen gondoskodni a nehezebb időkben egyaránt. Ha további intézkedésekre lenne szükség, azonnal tájékoztatunk Titeket.

Naprakészen figyeljük az eseményeket, a változásokat, és minden erőnkkel mi is azon vagyunk, hogy a vírus terjedését lassítsuk. Segíts minket ebben Te is!

Üdvözlettel:
a Bútorok Világa csapata