BLOG

Flip sarokülő vagy franciaágy?
2024.03.25 14:41

Flip sarokülő franciaágy

 

Felmerül a kérdés, hogy akkor most a Flip sarokülő vagy franciaágy? Ez esetben mindkettő, hiszen sarokülőből franciaággyá alakítható, amely kisebb nappaliba vagy akár még hálószobába is tökéletes helytakarékosságának köszönetően.
Beépített éjjeliszekrénnyel, 2 db dugajjal és lámpával opcionálisan választható. Praktikus, hiszen én személy szerint éjszaka olvasok és nagy előny egy olvasólámpának illetve, a telefon töltésére is egyaránt.

Fekvőfelület

Kifejezetten csak bonellrugós fekvőfelülettel készül, amely egy spirálall egybekötő összefüggő rugótest. Ennek az egybefüggő testnek köszönhetően rendkívül nagy teherbírással rendelkezik.
Ennek az összetétele többféle rétegből áll:

  • bonnelrugó
  • tűsnemez (amely még komfortosabbá/kényelmesebbé teszi) 
  • szivacsréteg
  • vastag Vlies vatta 
  • szövet

Háttámla

A Flip háttámlája bőrhatásű szövet, ami lehetővé teszi a hosszabb életidőtartamot, a bőrrel ellentétben nem reped ki. Tisztítása pedig egyszerű, hiszen egy nedves törlővel áttörölhető.

Lábak

Krómozott ezüst lábakkal és műanyag görgős lábakkal felszerelt.
Esztétikailag is szuperül egészítik ki egymást, mástrész erősebbé teszi a termék állóképességét. Nagy előnyt jelent, hogy a sarokülő/franciaágy alá egy kisebb robotporszívó befér, így ennek segítségel megkönnyíti a mindennapokat.

Párna

 

 

2024.01.08 14:37

Hamis weboldalak kiszűrése

 Manapság igen elterjedt az online rendelés küldönböző weboldalakról. Ez által óvatlanul is belefuthatunk olyan weboldalba, amely hamis, csalók által üzemeltetett.
Mire érdemes figyelni online vásárlásnál, hogy kiszűrjük a hamis és megbízható webáruházak közötti különbséget? Erre adunk néhány tippet, hogy elkerüld az átverést:

Egyszer mindenki életében eljön az a pillanat, mikor szeretne egy kicsit változtatni a lakás valamelyik pontján. Miért ne lehetne így hát ez a hálószoba, ahol szinte a legtöbb időt töltjük és egyben a legfontosabb tevékenységet is végezzük, ami természetesen az alvás. Nincs is jobb annál, mint egy vidám és nekünk tetsző környezetben elaludni, s ébredni.


Köszönjük, hogy már több mint 1000-en vagytok velünk Facebookon!

A koronavírus okozta COVID-19 járvány időszaka alatt az online vásárlás és a házhozszállítás a legbiztonságosabb vásárlási mód annak tekintetében, hogy biztosan megőrizzük egészségünket.

Ennek tekintetében cégünk, a butorokvilaga.hu futárjai minden nap rendszeresen elvégzik az általunk bevezetett óvintézkedéseket a Ti és a saját egészségük megőrzésének érdekében. Ezen felül szigorúbb biztonsági követelmények mellett szállítunk, mely a csomagküldés szennyeződését hivatott a lehető legkevesebbre csökkenteni.